תיאור התפקיד:
ניהול צוות של כ-13 עובדים, תפעול, מכירות, הבטחת איכות, בטיחות, כ"א, מלאי, ניהול יחידת רווח והפסד.
גיוס וקליטת כ"א, הדרכות עובדים, ניהול מלאי, קידום מכירות ושיווק.
היקף המשרה:
לאחר תקופת ההכשרה – המנהל יקבל סניף לניהול, יהיה מחויב לעבוד בין שבת אחת לחודש ל-2 שבתות והמשמרות הינן משמרות בוקר.
מדובר על 6 ימי עבודה בשבוע.
דרישות:
- ניסיון בקמעונאות מזון – חובה
- ניסיון ניהולי – חובה
- ניהול יחידת רווח והפסד – יתרון
היקף:
- 182 שעות חובה בחודש
- משרה מלאה של 9 שעות ביום + שעות נוספות במידת הצורך
Application ends on
January 1, 1970